20/feb Tetelu si mitingul de la Pitesti

Salut la Tetelejurnal. Sambata seara, la Pitesti, patru mii de pensionari frumosi si liberi a demonstrat in centrul orasului impotriva lui Haus Klonahis si a declarat iubirea lor vesnica pentru partidul ocrotitor care are grija de ei. Fiti atenti ca ce urmeaza e adevarat, nu e gluma.

 

Se zice ca oamenii cand imbatraneste ajunge mai intelepti. Nu e cazul la noi. Batranii care a fost tineri saraci si naivi in comunism, azi a devenit niste pensionari saraci si naivi in democratie, care televiziunile face ce vrea cu mintile lor anchilozate. Le zice televizorul ca Klaus Ionnahis da foc la cluburi de tineret, ei crede orbeste si e gata sa-l apere pe Silviu Zdragnea cu pretul vietii. Pentru ei Zdragnea e ca un nepot, un presedinte de CAP, sau un sef de post de la militie. E ca dintre ei, ca asa arata. De asta il iubeste populimea de la tara si din unele orase care sunt tot de la tara desi are blocuri. Ionnahis, in ochii lor, e un fel de extraterestru, pentru ca n-are nici mustata, nici dinti maro, nici privire de smecheras. E decat un ciudat care vrea sa ne dea foc la tara si sa ne vanda la unguri sau la nemti. Ionnahis nici macar hora nu stie s-o danseze dupa parerea acestor oameni minunati care a demonstrat sambata la Pitesti. Ia priviti!

 

Cand ma uit la imaginile astea, ma intreb unde a stat oamenii astia pana acum? In pesteri, in scorburi? Ce model de gandire au? Cine i-a inspirat cand au strigat in cor: PSD, PSD Romania rosie. Eroii de la revolutia din decembrie se intoarce in mormant ca sa mai moara o data. Ce spune conducerea PSD cand vede mitingul de la Pitesti? Nu le crapa obrazul de rusine? De ce se mai duce Grindeanu la Bruxelles si vorbeste cu aia pentru securitatea tarii, de ce nu se duce direct la Moscova, daca PSD-istii urla in strada ca Romania e rosie. Doamne, astia care a iesit in piata, la Pitesti, cand se roaga la tine, ce iti cer?

-  Tetelu, unii imi cer mai multa mancare, altii mai multa bautura, altii sa moara Iohannis, chestii normale la ortodocsi.

- Doamne, mai bine da-le minte si ia-le televizoarele din casa ca-i timpeste aia cu minciunile lor. Asa prosti la un loc nici la mine in bloc nu exista. Ia uitati-va!

Eu si cu Velicu suntem genii pe langa astia, sa moara Ciprian. Flory, imi doresc ca copiii nostri, chiar daca nu-i faci cu mine, sa fie mandri ca tatal lor a fost un om corect si echidistant,  care nici n-a furat cu socialistii, dar nici n-a muncit cu capitalistii. Asta, din punct de vedere, mi se pare independenta sociala, care omul liber nu sta nici la mana a lui Soros, nici a lui Zdragnea. Hai, va pup! Likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele