1/dec Tetelu şi revolutionari

Ma luat toţi dracii când am citit căn România este 3000 de revoluţionari falşi, adică 3000 de hoţi care primeşte de la poporul român scăderi de taxe, bani, terenuri şi alte avantaje, care ei na pus în viaţa lor mâna peo puşcă. Porcii ăştiase compară cu ăia care şi-a vărsat sângele în 1989 să cadă comuismul. Jos escrocii, cinste eroilor!

Salut la Tetelejurnal. In problema ca avem prea multi revolutionari vopsiti, vreau sa va spun ce am facut eu, Tetelu, in decembrie 89.

Care eu nu am avut certificat de erou, n-am primit pamant moca, nu m-a decorat nimeni si mi-am construit singur, prin puterile mele personale, acest imperiu care este in garsoniera mea. Deci, in momentul care am auzit ca cade Ceausescu, mi-am luat arma de sub brad, care mi-a adus-o Mos Gerila cu tot cu capse si niste bomboane, m-am imbracat si am fugit la scoala, care eu atunci, la paispe ani, eram in clasa a patra. Am intrat in clasa, am impuscat-o pe tovarasa invatatoare, m-am urcat pe catedra si m-am pisat pe catalog in aplauzele la colegii mei. Dupa care m-am sters la cur cu cravata de pionier si am strigat ”Jos comuismul!” Am iesit in curtea la scoala, am spart mingea la niste comuisti din clasa intai si am fugit in laboratorul de biologie care am furat toate vasele lui Berzelius am fugit la Braserie, le-am unplut cu bere si le-am baut conbinat cu vodca.

Dupa aia, imi mai amintesc decat ca m-am trezit la spital cu tata care ma batea la reanimare cu furtunul de la oxigen. Si doctorii nu putea sa-l opreasca. Cand s-a terminat toata nebunia si a cazut Ceausescu, ma durea tot corpul de la atata revolutie. Deci practic eu consider ca am fost un erou care merit sa fiu revolutionar. De aceea, Doamne, spune-mi tu, ca numai in vorba ta cred, eu sunt sau nu erou?

Dumnezeu: Tetelu, avand in vedere ca n-ai munciti niciodata si totusi faci umbra pamantului, eu te consider un erou.

 Multumesc, Doamne, apreciez. Mereu am stiut ca sunt un fel de Chuck Ronis renecunoscut de semenii sai. De aceea, le urez un sincer sugeti mielu la toti impostorii care a mancat din banii nostri de taxe si de impozite si s-a dat revolutionari si eroi fara ca ei sa fi luat macar o palma in acele clipe care noi am dobandit libertatea la poprul roman. Jos Comuismul, jos hotii, jos revolutionarii escroci! Hai, ca m-am enervat. Flory, nu te-am uitat, dar ma grabesc ca am intalnire cu o fata care am agatat-o pe un sait de nimfomance. A zis ca vrea sa-i dau un autograf. Hai, va pup si va urez like-uri si prietenie la tot internetul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele