1/mar Tetelu si salam

Salut la Tetelejurnal. Cunoscutul cantaret de manele Florin Salam le-a declarat razboi la autoritatile americane, care i-a confiscat la aeroport 100 de mii de dolari cash si i-a facut dosar pentru spalare de bani, bai nene. Manelistul a cantat la o paranghelie la New York, cu dedicatii fara numar, fara numar, a bagat dolarii la punga si cand sa urce cu ei in avion, hopa! l-a oprit politistii. Degeaba s-a plans Salam ca ce plua mea, e banii mei, care i-am facut cu sudoarea fruntii la o cantare pe sistem, in fata la sute de romanasi plecati in America la mastere si doctorate. Politistii americani nu crede in lacrimi, ei crede decat in documente. Nu e ca la noi, sa lipesti 100 de dolari pe fruntea la un functionar spagar,  in loc de contract, chitanta sau factura. Doamne, sa fi patit eu asa necaz, asa o umilinta, sa raman fara suta de mii de dolari, pai nu-i tufam pe toti pana venea Donald Trump in persoana, sa-si ceara scuze pentru deranj? Dupa ce ca suntem saracii Europei, ne mai fura si americanii, care e prietenii si aliatii nostri?

 - Tetelu, politistii americani au aplicat legea. Nu poti urca in avion cu atatia bani, este ilegal.

- Este ilegal pentru americani, care castiga banii aia din munca, nu pentru noi, care-i castigam din manele! La manele se poate. Imi plange mie inima de ciuda cand ma gandesc ce putea face Florin Salam cu 100 de mii de dolari : ii dona la o biserica, isi platea toate datoriile la ANAF, ajuta o casa de batrani, niste copii olimpici la matematica si fizica sa-si cumpere computere, deci era pregatit sa faca lucruri frumoase si cand colo, nenorocitii de politisti de la frontiera i-a confiscat. A trecut insa cu cele trei ceasuri de lux cu diamante, cu o sacosa de ghiuluri din aur, si cu cinci lanturi de aur de pus la gat, care nu le-a vazut americanii. Macar atata sa ramana din munca lor de-o noapte. Pe de alta parte ce-o sa faca Guvernul Grindineanu  care s-a bazat exclusiv pe banii lui Salam cand a calculat crestere economica de 5 la suta. Suta de mii de dolari luata cu japca din buzunarele lui Salam este de fapt furata din bugetul Romaniei, care la sfarsitul anului Grindeanu si Zdragnea  va da vina pe americani pentru dezastrul din economie. Am dreptate, Doamne?

 - Ca de obicei, bati campii.

 - Multumesc frumos. Dar iata si intrebarea de cultura sexuala pentru Flory: daca ai castiga intr-un turneu de masaj in America 500 de mii de dolari, ce ai face cu ei cand te-ai intoarcea acasa? Continuam Tetelejurnalul. Mai grav este ca pe Florin Salam l-a acuzat americanii si de fapte de crima organizata, spalare de bani si terorism, sa-mi tuf una. Cu ultima acuzatie, cea de terorism, sunt si eu de acord, care am fost asta vara cu cortul la munte si m-a terorizat un cretin care a dat drumul la manele la maxim, in boxele de la Logan, si care l-am batut cu ponpa de cauciucuri si i-am spart si boxele si tot cacatul ala de masina ca sa se invete minte. Iata ca a raspuns si Flory la intrebarea noastra. Daca as castiga 500 de mii de dolari intr-un turneu de masaj in America, m-as duce direct la Vaslui si as deschide o facultate de vibromasaj, prima de acest gen din lume. Bravo, Flory, stiam eu ca esti vizionara si te gandesti la tanara generatie de maseuze. Hai, laikuri si prietenie la toata lumea!    



 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele