12/sep Tetelu si uraganul

Salut la Tetelejurnal si bine am scapat sanatosi si din acest urangutan IRMA de la americani, care l-am urmarit la televizor cu sufletul la gura. Am avut mari emotii si mi-a fost si foarte frica sa nu vina si la noi, ca era belea. Mie imi este frica si cand tuna si fulgera, desi nu mi-e frica de politie, de mascati sau de jandarmi, deoarece sunt jmecher si nu se prinde nimeni cand beau bere furata si cand e corecta. Americanii astia este foarte curjaosi daca a avut tupeu sa-si faca tara pe unde trece atatea uraganuri. Daca eram noi in calea la aceste tipuri de vijelii, aveam soarta la dinosauri, pentru ca dispaream de pe fata pamantului de atunci. Am citit pe internet ca in Romania nu exista adaposturi, scorburi si vizuine nici pentru calamitati mai mici, cum ar fi inundatii normale sau ninsori mai mari. Autoritatile nu s-a gandit deloc la ce trebuie facut ca sa apere cetatenii de natura dezlantuita. Si, sa fim seriosi, in caz ca un urangutan de asta o ia razna, se rataceste si ajunge la noi, cat poate si domnul Raed Parafat sa salveze oameni cu elicopterul? Plus ca elicopterurile nu poate sa zboare cand afara e urat. Deci, fereasca Dumnezeu sa se schimbe incalzirea globala si sa apara si la noi fenomene naturale mari, ca ne ia toti chilotii de pe sarma cu tot cu termopane si balcoane si ne duce in Siberia. Din acest motiv, vreau sa-mi exprim inca o data rexpectul care il am pentru poporul america viteaz, care nu ii este frica de nimeni pe acest pamant. Unii dintre ei a ignorat toate pericolele si toate avertismentele si a muncit chiar si in timpul la uragan. Dupa cum se poate vedea, toti acesti oameni are ceva in comun. Ei se gandeste cu totii ca e pacat sa intre apa peste haine si adidasi si le ia din magazine spre a le adaposti la ei acasa. Dupa ce trece urangutanul Irma ei aduce toate marfurile inapoi, curate si uxcate. Nici nu vreau sa-mi imaginez cata bere de la Carrefour as putea sa salvez si eu in caz de urangutan la noi in Bucuresti. Doamne, ca tu esti cel mai destept dintre toti care ii cunosc, zi-mi si mie unde sa ma adapostesc cel mai bine la un eventual urangutan sau tsunami?

Tetelu, daca prin absurd o sa vina uraganul Irma la tine in cartier, te sfatuiesc sa fugi si sa te adapostesti in Catedrala Neamului. Pe aia n-o darama nici Kim Song Un cu bomba cu hidrogen.

Multumesc, Doamne, asa voi face. Si cred ca am s-o iau si pe Flory cu mine, ca poate imi vine pofta de sex in timp ce-mi salvez viata poate si tuf ceva ca sa ma simt bine. Hai, pana data viitoare, likeuri si prietenie la tot Facebookul! 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele