4/ian Top femei Tetelu 2016

Salut la Tetelejurnal! Ca orice optsedat sexual care se respecta, am alcatuit si eu un top la femeile care mi-a marcat zilele si noptile din anul 2016.

Numarul A). Denise Rifai, era sa ma faci sa ma las de filmele porno. Din fericire, nu ai reusit. Cu toate acestea, ai ramas in gandurile mele nopturne si, de fiecare data cand ma trece cate-un fior la trotineta, jur pe rosu ca ma gandesc decat la tine.

B mic) Cristina Neagu, de la nationala de hambal a Romaniei. Cristina, te iubesc si te respect enorm pentru ca ne faci sa fim mandri ca suntem romani si ca imi dai ocazia sa beau de fericire atunci cand bateti. Daca vrei, te astept la un skandemberg pe bere, cu mine si cu Velicu, care pentru noi ar fi o onoare sa ne umilesti fizic.

Locul 3, Gabriela Firea Pandele. Primara, poeta, jurnalista, sotie, filoloaga si doctoritza in economie si asa mai departe, ea poate fi ce vrea, daca isi doreste cu adevarat. Poate imi da si mie servici la primarie, unde sa frec pisica pe banii statului. Doamna Firea, dupa sarbatori vin sa-mi depun CV-ul la dumneavoastra la birou. Are decat doua randuri, dar e bun.

Vi-l citesc acum: Cu sticla si cu paharu’/ Beau mai mult ca Dan Spataru.

Locul 6 sau 4). Laura Cruduta Kovesi, care in anul 2016 a vrut sa v-o traga spionii de la Black Cube si n-a reusit. In 2017 o sa incerce sa va darame noul Parlament care e mult mai rau ca spionii din Israel cu Black Dragnea in frunte.

Locul 7 sau 5. O femeie la fel de draguta, care mi-a tulburat visele din 2016, este Angelika Merkel, de la Berlin. Ja, ja, schnele, schnele, doamna Merkel. Ati reusit sa aduceti in Europa toti inginerii, doctorii, artistii si profesorii din Pakistan, Siria, Afganistam si alte tari africane. Ei acum munceste cu totii si cladeste o Europa noua, fara ura, fara violenta, fara dixcrimnare. Cateodata mai scapa camioane in multime, dar ei nu vrea asta. E decat intamplari nefericite care par acte teroriste, dar nu sunt. Sunt decat inchipuiri in mintile noastre aburite, cretine si incorecte politic.

Pe locul 8 in top, Cortina Bogagiu, o bunaciune care romanii a asteptat-o in Parlament timp de 27 de ani de democratie. Felicitari pentru corp, domnisoara parlamentar Bogaciu, sper sa avem ocazia sa ne cunoastem mai bine, mai ales ca eu tot decat liceul l-am treminat cu nota 5 la romana, dar nu l-am avut unchi pe primarul Pandele de la Voluntari, in soarele ma-si, ca poate ajungeam si eu lider de grup parlamentar.

Am sa inchei topul cu doamna Servil Shhaideh. Salam, salam, doamna! Nu va cunosc decat din poze si injuraturile unor fani de-ai lui Liviu Zdragnea de pe internet, care zice ca i-a tradat cu aceasta propunere a dumneavoastra. Eu cred ca e bine. Daca pina acuma am incercat cu premieri romani si a fost un cacat, e bine sa incercam si cu tatari.

La final am ceva pentru iubirea mea maxima. Flory, pe tine nu te-am bagat in top dinadins, pentru ca tu pentru mine esti cel mai presus. Pe tine am sa te divinez si am sa te respect tot timpul cat o sa ma ajute Dumnezeu sa beau bere si sa am efrectie.

Hai, va pup pe toate, likeuri si prietenie la tot Facebookul!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele