All-inclusive: 1000 de pensionari PSD trimişi de Firea în Grecia pe banii statului!

400.000 de euro bani publici sunt alocaţi în această toamnă, de Gabriela Firea, excursiilor peste hotare destinate pensionarilor. 1.000 de vârstnici care au răspuns ”prezent!” apelurilor municipalităţii vor petrece în Paralia-Katerini o vacanţă de vis: transport cu autocarul, şapte nopţi de cazare în hotel cu piscină, trei mese pe zii şi excursii fără număr.

Practic, taberele de pensionari plătite de Firea sunt un cadou pentru seniorii PSD. Puţini bucureşteni au aflat de iniţiativa primarului general, excursiile, anunţate ”la intern”, fiind organizate de Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, instituţie înfiinţată de Firea în 2017 şi condusă de Alexandra Dobre, ”senioare” de 26 de ani cu experienţă în UNPR şi PSD.

În afara celor 2 milioane de lei plătite pentru vacanţa activului senioral al PSD, Primăria, tot din bani publici, prin  Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucureşti, va mai plăti 12.000 de euro şi pentru suveniruri cu autograf de la Gabriela Firea: 1.100 de tricouri personalizate şi 1.100 de pălării de vară special pentru „tabăra tematică cultural educativă” organizată în Grecia.

Comentarii
Episoade recente toate episoadele