Nu o să iţi vină să crezi cine a intrat în Curtea Constituţionala PSD

Salut la tetelejurnal!

Cel mai anticorupt şi paralel preşedinte din istoria României a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi de la conducerea DNA. Deci mustaţa lu' Dragnea îşi întinde, încet dar sigur, umbră peste toată ţara. Vom fi o ţară că dantura lui Livake: neagră, îmbâcsită, mirosind a tutun şi corupţie.

 

Stau şi mă întreb cine se pregăteşte să vină şef la DNA. Vreo absolventă a liceului textil de lucru manual, ţesături, goblenuri şi spălat vase din Videle, secţia seral? Sau poate o pune direct pe fătuca asta cu care se iubeşte Liviu.Până la urmă, fiind foarte tânără, nu a apucat să îmbătrânească în rele, ca hoaştele alea de Rovana Plumb sau Dăncilă, tehnocratele cu coafură tip curcă de Bărăgan. Deşi cred sincer că şoferul de pe cisterna CAP-ului de unde a plecat Dragnea în marea politică ar fi la fel de bun de preşedinte-şef la DNA.

 

Acuma ce-o să facă Kovesi? Ce o să facem noi? Îşi ia, biata Cruduţa, dosarele alea de corupţie, la care s-a lucrat ani şi ani, le face câte un xerox, şi fuge cu ele în munţi, de unde va duce lupta anti-corupţie în clazdestinitate? Exact ca partizanii anti-comunişti pe vremuri. O să mai coboare Cruduţa noaptea din pădure şi o să-i lase oamenii câte o găină prin curţi să aibe ce mânca, iar apoi, hop, înapoi în creierii Făgăraşului. Vă coborâ cu partizanii ei, tot noaptea, cu câte două-trei dosare de anticorupţie, va da câteva condamnări repede şi apoi se va refugia în codri imediat? Căci se pare că numai aşa, se mai poate lupta cu hoţii din România, din munţi, clandestin.

 

Ca analist al statului de drept, nici nu ştiu ce este mai grav: faptul că scapă Dragnea de pârnaie cu noul cod penal sau demiterea lui Kovesi? Nu ştiu încă clar ce formă de protest vor îmbrăca acţiunile mele, dar vă invit pe toţi să nu stăm aşa. Poate merg cu Velicu în faţă la ambasada SUA, sau la Cotroceni sau la Parlament, nici nu ştiu unde să mă mai duc să huidui. Şi pe cine. Ca toţi sunt de căcat. Îmi pare rău nea Klause, dar azi eşti de căcat. Poate ai vreun calcul, vreo strategie, dar le ţii decât pentru matale. Eu nu îmi dau seama dacă ai făcut bine pentru măta sau pentru ţara, dar sigur e rău pentru viitor. E ruptă banana, nea Klause. M-ai supărat tare de tot. Cu scuzele de rigoare, mă duc să fomit în semn de protext fata de toţi politicienii acestei ţări abandonate. Hai, like-uri şi prietenie la toţi românii care mai cred într-o ţară curata şi civilizată!

Comentarii
Episoade recente toate episoadele