Patriarhul Daniel suparat pe Gigi Becali: „Cum sa donezi 100 milioane € pentru un spital când sunt atâtea biserici?

Patriarhul Daniel supărat pe Gigi Becali: „Cum sa donezi 100 milioane € pentru un spital când sunt atâtea biserici?

 

Patriarhul Daniel se simte de-a dreptul jignit de gestul lui Gigi Becali care a decis sa doneze 100 milioane de euro pentru construirea unui spital.

„Credeam ca e ca noi, omul lui Dumezeu, dar se pare ca tine mai mult cu medicii aia spagari care au impresia ca salveaza vieti. Oamenii bolnavi sunt vindecati numai prin Dumnezeu, in functie de donatiile facute la Biserica Romaneasca.

Cu banii respectivi ar fi putut construi 10 biserici la care oamenii sa poata veni si dona. Astfel ar fi fost salvate mai multe vieti” a declarat patriarhul.

Patriarhul Daniel l-a ofensat pe Gigi Becali! „Are opulenţa mica”

Opulenţa lui Gigi Becali a scazut de cand acesta a iesit de la inchisoarea Poarta Alba, sau cel putin asa sustine Preafericitul Patriarh Daniel.

Acesta a declarat ca Becali nu se mai lauda cu bogatia lui la fel ca inainte si ca da dovada de modestie, spre deosebire de el. Considera ca este un pas bun, si ca si-ar dori sa poata si el sa urmeze drumul patronului Stelei, dar ca este cam greu din moment ce il dau banii afara din casa. La propriu.

Insa Gigi Becali a luat aceste declaratii sub forma de injurii si a fost vizibil ofensat la intrebarea jurnalistilor Trolosport:

“Cine ma eu? Cum sa o am mica? Pai mi-a vazut-o el? Am facut cumva aceleasi dusuri impreuna? Am dormit in acelasi pat? Nu. Patriarhul sa isi vada de treaba lui, si sa nu mai comenteze despre pulenţa altora, ca daca vreau dau 10.000 de euro si mi-o maresc.”

  • photo
Comentarii
Episoade recente toate episoadele