Pentru că 60.000 de oameni au strigat Muie PSD pe Cluj Arena, Dragnea va organiza un Untold cu manelişti în Piaţa Victoriei

Muia colectivă primită în prima zi de Untold 2018, pe Cluj Arena, de la aproximativ 60.000 de tineri care au strigat, minute în şir, împotriva PSD, l-a dat peste cap pe preşedintele Liviu Dragnea. Astăzi, într-o circulară internă distribuită în teritoriu, organizaţiilor locale li s-a adus la cunoştinţă decizia şefului PSD de a organiza o replică a festivalului de muzică electronică, însă nu pe un stadion din ţară ci chiar în Piaţa Victoriei, pentru a repeta reţeta din 9 iunie.
Mesajul imperativ al lui Dragnea nu lasă loc de nicio interpretare vizavi de scopurile manifestării: ”Trebuie să ne adunăm într-un număr cât mai mare şi să arătăm celor ce doresc destructurarea României că majoritatea nu mai poate fi ignorată şi batjocorită. Un milion de oameni, strigând într-un glas în Piaţa Victoriei, împotriva trădătorilor ce finanţează şi întreţin dezordinea publică şi obrăznicia, poate scrie istorie!”
Pentru a masca obligaţia asumată a organizatorilor, anume aceea de a hrăni hoardele de membri şi simpatizanţi PSD pe durata evenimentului, festivalul se va numi ”Micistock”, basculante cu mititei şi bere la pet urmând a fi pregătite pentru ziua concertului. 
Pe scena festivalului vor concerta nume mari ale genului muzical cel mai îndrăgit de către alegătorii PSD: Taraful de la Clejani, Dan Bursuc & The New Gipsy Kings, Nicu Paleru, Liviu Puştiu, Vali Vijelie, Nicolae Guţă, Adrian Minune şi Florin Salam. 
 

Comentarii
Episoade recente toate episoadele